Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 730-258

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
H4PL5NFM-SC
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca transmisia utilajului tau sa functionaze timp indelungat, asigura-i un rulment butuc Dana Spicer 730-258 din depozitul ACN. Indeplineste cele mai selective criterii, este produs dupa aceleasi specificatii tehnice ca si originalul, deci va mentine functionala si operativa intreaga transmisie. Comanda fara sa te temi, e un produs care nu dezamageste.

Suna-l pe consultantul nostru pentru oricare problema ce tine de tehnica sau de mecanica. Ai toata increderea, el poate raspunde la toate intrebarile si iti va fi mai usor sa mergi mai departe. In plus, nu te csta nimic. El iti poate confirma daca piesa pe care o doresti este compatibila cu utilajul tau, iti poate da detalii pentru comanda, livrare, sau iti poate da numarul de telefon al unuia dintre mecanicii colaboratori daca ai nevoie, pentru montaj chiar la punctul tau de lucru!

Rulment butuc Dana Spicer 730-258 se pastreaza fit daca ai grija de el
O problema importanta cu care se confrunta rulmentii este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Inclusiv apa poate sa dauneze si sa aiba un impact negativ asupra durabilitatii. Se impun urmatoarele actiuni: evitarea acumularii de resturi, controale de rutina, descoperirea punctelor de scurgere.

Cin’ se da cu mine bine, consultanta gratis vine
Iata ca am infiintat acest serviciu de consultanta gratuit si permanent. Acum serviciile noastre sunt complete. Te asiguram ca beneficiezi de suportul nostru fizic si informational oricand si oriunde. Alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta a problemei precum si de o solutie care sa o rezolve. Nu conteaza cat de departe esti. Nu conteaza cat de complicata este treaba.  Vorbeste cu noi si rezolvam. Nu exista defectiune careia sa nu ii gasim leacul.

Garantie
In primele 6 luni de zile incepand cu data facturarii vei beneficia de garantie pentru acest rulment butuc Dana Spicer 730-258 cumparat de la noi din depozit. Dorim sa iti recomandam, insa in plus, executia unui montaj profesionist, pentru ca defectiunile provenite din cauza utilizatorului nu sunt acoperite. Lucreaza inteligent!

Livrare
Livram produsul in cel mai scurt timp, oriunde in tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai, in plus, optiunea sa deschizi coletul la primire si sa verifici starea in care se afla comanda, inainte de a achita contravaloarea ei. Sau poate vrei sa intri direct in posesia lui. Ok, il poti ridica in fiecare zi lucratoare a saptamanii de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti. Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Ai nevoie de un specialist care sa monteze cum trebuie rulmentul? Venim in sprijinul tau cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori. Acestia se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului, fara nicio problema. De la o simpla inlocuire de piese, pana la operatiuni mai complexe, acestia stiu ce si cum trebuie facut astfel incat utilajul sa functioneze din nou la parametri optimi. Nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura