Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 305-112-258

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
XLJGNBA8-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 305-112-258 inovator, este o componenta indispensabila pentru imbunatatirea eficientei si a fiabilitatii sistemului de transmisie al utilajului tau, reducand astfel pierderea energiei. Opteaza fara rezerve pentru inovatie, fiabilitate si longevitatea maxima, proprietati pe care ti le ofera producatorul rulmentilor Dana Spicer si specialistii nostri.

Trebuie sa stiti despre noi ca suntem distribuitori autorizati Dana Spicer si dispunem de o echipa de specialisti cu pregatire tehnica si experienta in domeniu de invidiat. Prin urmare, avem competentele necesare pentru a le oferi clientilor nostri asistenta tehnica si indrumare in alegerea rulmentilor Dana Spicer de care au nevoie alaturi, desigur, de know how-l legat de: utilizare, montaj, functionalitate, proprietati tehnice. Te asteptam pe la noi ca sa ne cunoastem.

Rulment butuc Dana Spicer 305-112-258 o problema la tine, mai multe solutii la noi
Reducerea frictiunii la rulmentii butuc este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a piesei. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Si-nc-o data mai flacai!
Ca sa ai o functionare exact ca in cartea tehnica ai nevoie de informatii cat mai corecte, concrete si continue - cei “3 C” ai eficientei. Daca nu e suficient, cere-le consultantilor nostri sa detalieze, sa explice si sa recomande ori de cate ori e nevoie. O vor face pana ce totul devine clar. Astfel, te vei pozitiona intotdeauna inaintea oricarei probleme de natura tehnica. Ea nu te va surprinde, o vei surprinde tu pe ea. Secretul? Echipa noastra de specialisti si recomandarile ei care sunt, de la un capat la altul, gratuite. Incearca-i!

Garantie
Nu exista stress, n-ai de ce sa te temi! Daca la sosire, piesa are vreun defect, o inlocuim. Pentru acest rulment butuc Dana Spicer 305-112-258 primesti o garantie 6 luni de la data achizitiei, pentru posibilele defecte de fabricatie. Se intampla extrem de rar, dar pentru orice eventualitate, ai certificatul completat si semnat in interiorul coletului.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii perfecte de siguranta a coletului. Lucram cu cele mai bine servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, te invitam sa verifici continutul coletului inainte de plata rambursului. Sau poti ridica piesa chiar din raft.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
In lipsa unui montaj corespunzator, rezultatul va fi unul nesatisfacator. Daca vrei sa obtii maximul de la piesa inlocuitoare, asigura-te ca montajul este realizat de mecanici autorizati, care stiu exact cum se face. Orice alta varianta nu este fezabila. Nu stii la cine sa apelezi? Iti recomandam noi. Ii cunoastem pe cei mai buni din arealul tau.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura