Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 730-554

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
BXFPYIKA-SC
Out Of stock
Descriere
Suntem nerabdatori ca acest rulment butuc Dana Spicer 730-554 aflat la noi in depozit, sa aduca iar o functionare corecta a sistemului de transmisie al utilajului tau. Se va potrivi fara doar si poate. Piesele noastre de schimb sunt compatibile, pentru ca sunt construite de specialistii de la cea mai renumita fabrica de rulmenti din lume. Ei inoveaza incontinuu cu multa inteligenta si pasiune. Iar produsele gandite de ei ajung si la utilajul tau. Uite, monteaza rulmentul nostru acum. Iar masina va porni din nou plina de avant.

Alegerea va fi intotdeauna privilegiul cumparatorului, insa trebuie sa stie ce sa aleaga. Tocmai de aceea, colegii nostri consultanti de la ACN Piese Utilaje, iti vor sustine alegerile cu informatiile relevante si necesare. Mai mult, de fiecare data cand intervine nevoia unei recomandari, noi suntem chiar langa tine. Consultanta este gratuita, trebuie doar sa ii cauti. Vei afla cum trebuie sa intretii utilajul tau, cum sa alegi produsul compatibil, dar si cum sa alegi un mecanic pentru un montaj reusit. Alege cu cap, alege ACN!

Rulment butuc Dana Spicer 730-554 pe locuri si gata de start!
Acest articol este conceput sa reziste la o exploatare in conditii extreme, fiind construit dintr-un aliaj metalic foarte rezistent. Nu numai ca face fata celor mai puternice presiuni, dar este indispensabil sistemului de transmisie, caruia ii ofera o functionalitate optima, pe o perioada indelungata! De asemenea, are rolul de a asigura un transfer eficient al greutatii utilajului catre rotile sale, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil.

Gata oricand pentru tine
In conditiile actuale de maxima competitivitate in si intre sectoarelor productive, ca sa rezisti ca antreprenor trebuie sa fii mereu cu informatia la zi. Ne dorim ca modul in care iti asiguri necesarul de piese de schimb si operatiunile de intretinere a utilajelor sa fie unele corecte, eficiente si oportune. Ai nevoie sa poti lucra in liniste, cu toate masinile in stare perfecta de functionare.  Noua ne pasa de calitatea afacerii tale si de aceea ne implicam activ!

Garantie
Pastreaza cu tine umbrela cu solutii atunci cand cad torential ploile reci ale defectiunilor. Un astfel de rulment butuc Dana Spicer 730-554 ajunge la tine cu un certificat de garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Poa’ sa ninga, poa’ sa ploua, am o garantie noua!

Livrare
Indiferent de produsul comandat nu vei astepta sosirea lui la adresa mai mult de 24 de ore. Avem cel mai rapid serviciu de expeditie. Stim ca arde! Oriunde te afli in tara, venim la tine, te gasim! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Montaj
Fiecare piesa de schimb noua trebuie sa primeasca de la tine atentia cuvenita. Nu-i neglija calitatile si nici sensibilitatile. Un montaj corect inseamna un start bun si o viata lunga. Iar daca nu cunosti un mecanic bun care sa te ajute, ia legatura cu noi - cunoastem noi. Numai meseriasi!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura