Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 730-150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
L6IS2TOZ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 730-150 nu este un simplu articol cazut meteoric prin online sau la noi in depozit la capitolul „ ca sa fie”.  Daca ai ajuns pe pagina aceasta, e clar ca ai nevoie un rulment ca de aer. Si inca unul bun, tipla. Masina s-a oprit caci a piesa a  inceput sa faca franjuri sistemul de transmisie. Important e ca ajuns unde trebuie, gata. Suna la numerele afisate si te va prelua imediat cu consultant. Cu el rezolvi tot pachetul de probleme cat ai spune bila. Pretul este competitiv, nu trebuie sa ai retineri. Te asteptam.

Pentru unii, cheia reusitei este insistenta. Atunci cand ii inchizi usa si el intra pe fereastra. Pentru altii cheia reusitei este mica inselatorie cu produsul invechit ascuns in ambalaje colorate. Se poate si asa. Dar ce nu se poate? Pentru noi cheia reusitei este un utilaj perfect functional, lucrand cu forta maxima, fara oprire cu piese de schimb de la ACN Piese Utilaje. Asta inseamna ca ne-am indeplinit misiunea si ti-am livrat ce e mai bun pe piata. Asa ca, acum, utilajul lucreaza iar noi schimbam amabilitati privind lucrurile care par simple pentru ca stim sa le facem astfel.

Rulment butuc Dana Spicer 730-150 nu te lasa cand ai nevoie un produs performant
Exista o multime de motive care duc la defectarea prematura a unui rulment butuc. Unul dintre ele este instalarea lui gresita, prin folosirea unor tool-uri contondente, cum ar fi ciocanul. Desi este recomandabil ca rulmentul sa nu fie lovit direct cu obiecte dure, unii mecanici amatori folosesc aceasta metoda riscand sa distruga camasa exterioara si interioara a piesei. Tot in aceasta privinta pot aparea defectiuni atunci cand, la montarea pieselor din sistemul de transmisie, se folosesc accesorii vechi, ce duc la o incarcare suplimentara a rulmentului.

Un ajutor de la ACN, iata acum la tine vine
Serviciul nostru gratuit de consultanta a fost astfel realizat incat sa vina in sprijinul clientilor nostri: rapid, bine argumentat si cu un rezultat final pozitiv. Colegii nostri sunt foarte bine pregatiti si pot da repede o solutie la orice problema pe care clientii nostri o prezinta. Pasiunea si operativitatea sunt cuvintele care definesc activitatea lor. Suna si te vei convinge. Nu costa nimic.

Garantie
Vei avea parte de o sustinere maxima de la acest rulment butuc Dana Spicer 730-150 cumparat de la noi din depozit. Si vom sustine si noi performanta lui cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni, timp in care, in cazul ca se intampla evenimentul acoperit de document, iti vom schimba piesa gratuit.

Livrare
Efectuam expeditia cu maxima rapiditate dar si in conditii de siguranta a produsului. Acesta va ajunge in 24 de ore oriunde se afla destinatarul in Romania. Plata se poate face la livrare cu posibilitatea verificarii prealabile a coletului. Daca se face face comanda astazi in prima parte a zilei, maine aceasta ajunge la destinatie. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si mai oportun.

Montaj
Montajul rulmentului nu necesita un efort deosebit ci, mai degraba, cunostinte si practica indelungata. Pe de alta parte, fiind o piesa care presupune fixari fine, poti face greseala de a o monta eronat sau poti fi tentat sa o presezi cu forta, la nervi. Poti face orice cu ea, dar e pe banii tai. Si pe stationarea nedorita a utilajului. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un specialist.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura