Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor International 258

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 258
Cod produs
4NJRFMGP-IA
Out Of stock
Descriere
Nu credeai ca poate fi atat de simplu, nu-i asa? Acest ansamblu transmisie finala International 258 iti va fi livrat deja asamblat. Montajul se va face rapid si cu usurinta. Acest angrenaj este fabricat de catre Carraro! Produsul original poate fi comandat oricand ai probleme la sistemul de transmisie finala. Livrarea se face in oricare coltisor al tarii si dureaza extrem de putin. Aproximativ o zi lucratoare. Cere oferta acum si nu intarzia sa plasezi comanda!

Pentru ca vrem sa-ti venim in ajutor, serviciul de consultanta este la indemana ta de fiecare data. Este complet gratuit si poti verifica daca tractorul tau este compatibil cu acest ansamblu de pinioane. Te rugam sa-l intretii corect daca doresti sa te bucuri de eficienta sa mult timp de la montaj. Si ca veni vorba de montaj, nu uita sa inlocuiesti oringul ce face etansarea pe capacul butucului. Lubrifiantul sa fie nou, fara contaminanti. La cat este de rezistent produsul si cu ingrijirea corecta, nu mai ai treaba!

Ansamblu transmisie finala International 258 - nu-ti lasa tractorul sa someze!

Unul dintre factorii cheie care afecteaza transmisiile finale este surplusul de ulei. Proprietarii sau operatorii de utilaje umplu adesea uleiul cu metoda “plin ochi”. Cand temperatura creste, uleiul incepe sa creasca in volum. Acest lucru face ca etansarile (simeringuri, oringuri) sa fie impinse afara, rezultand o scurgere de ulei sau chiar spargerea corpului. Etansarile ar trebui sa fie controlate frecvent. Nu neglija nicio scurgere observat la utilaj!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest ansamblu transmisie finala pentru tractor International 258 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar acest ansamblu transmisie finala International 258 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura