Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor International 248

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 248
Cod produs
FODHLIY3-IA
Out Of stock
Descriere
Un ansamblu transmisie finala International 248 este exact ce-i trebuie tractorului tau ca se se miste in voie. Acest angrenaj are rolul de amplifica cuplul transmis de planetara rotii. Cand acesta sufera socuri mecanice, se poate deteriora. In cazul in care nu a existat o lubrifiere optima, dintii pinioanelor se uzeaza. Propunerea noastra este sa inlocuiesti acest angrenaj cu unul original semnat Carraro! Eficienta maxima iti este garantata de catre producator si, pe deasupra, ai un pret foarte avantajos de achizitie!

Niciodata nu intarzii cu inlocuirea componentelor uzate ale utilajului! Si mereu va trebui sa fii atent cum le intretii! Spre exemplu, in cazul nostru, va fi bine sa schimbi oringul ce face etansarea pe capacul butucului si sa lubrifiezi corespunzator componentele. Foloseste lubrifiant nou care sa nu fie contaminat! Ansamblul de pinioane iti va fi livrat gata asamblat, deci pierzi putin timp cu montajul. Pentru verificarea compatibilitatii, iti stau la dispozitie asistentii nostri tehnici!

Ansamblu transmisie finala International 248 - pentru o reparatie completa!

Cea mai frecventa cauza a defectiunilor este pierderea uleiului de transmisie, deoarece aceasta se desfasoara foarte repede dupa deteriorarea etansarilor. Lipsa uleiului sau cantitatea sa scazuta provoaca degradarea rulmentilor, uzura rolelor, deformarea dintilor si chiar fisuri in transmisie. Prin urmare, este necesar sa monitorizezi in mod constant nivelul sau, deoarece an acest fel vei evita usor daune costisitoare.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest ansamblu transmisie finala pentru tractor International 248 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest ansamblu transmisie finala International 248 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura