Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor International 248

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 248
Cod produs
WP0YZQVU-IA
Out Of stock
Descriere
S-a uzat rulmentul si trebuie sa il schimbi? Alege atunci acest rulment butuc tractor International 248 din oferta! Este recomandarea noastra pentru ca vorbim aici de o piesa originala. De realizarea ei se ocupa brand-ul renumit Carraro! Astfel, prin achizitionarea acestui element, vei avea convingerea ca performanta tractorului tau va creste. Monteaza rulmentul pe puntea din fata a utilajului. Componenta ajuta la functionarea grupului reductor si se asigura ca transferul greutatii catre rotile tractorului se desfasoara optim.

Pretul de achizitie este foarte atragator si livrarea produsului nu este o chestiune de saptamani. Noi avem deja acest produs in depozit si transportul catre tine, indiferent in ce zona a tarii te afli, va dura doar o zi lucratoare. In colet vei regasi alaturi de piesa comandata si certificatul de garantie. Mai sunt informatii de care ai putea avea nevoie, iar noi suntem bucurosi sa ti le oferim daca accesezi serviciul gratuit de consultanta tehnica. Trebuie sa ne suni la numerele afisate sau sa ne scrii pe mail, Whatsapp sau direct pe site!

Rulment butuc tractor International 248 - pret atragator si calitate desavarsita!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest rulment butuc pentru tractor International 248 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest rulment butuc tractor International 248 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura