Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor International 238

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 238
Cod produs
FB9DJACL-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor International 238 - monteaza-l pe puntea din fata a utilajului si scapa de probleme cat ai clipi! Da, o piesa originala te scapa de probleme pe termen lung si te ajuta sa faci economie! Carraro ne asigura de performanta acestei componente pentru ca in compozitia sa a fost utilizat un material care sa reziste bine in timp. Prelucrarea este excelenta si piesa este foarte eficienta. Durata de viata a componentei este mult mai ridicata decat a altora din categoria sa. Cere oferta si afla detalii!

Iti mai spunem ca piesa este esentiala in functionarea grupului reductor. Se va descurca de minune sa tranfere greutatea optima catre rotile tractorului, cat si sa reduca frictiunea din timpul deplasarii. Nu te ingrijora in privinta pretului. Ne dorim sa ai parte de calitate superioara, dar fara sa faci eforturi financiare exagerate. Pretul este accesibil si, fiind un reper original, te asiguram ca faci interventia si nu revii asupra ei ca atunci cand alegi piese de calitate indoielnica. Te ajutam cu mai multe informatii daca ne contactezi.

Rulment butuc tractor International 238 - cea mai buna alegere pentru tractorul tau!

Un rulment de roata este un set de bile de otel tinute impreuna intr-un inel metalic. In centrul rotilor, exista o bucata de metal goala, numita butuc. Rulmentii rotilor sunt fixati strans in interiorul acestui butuc si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Daca auzi zgomote ciudate ale rulmentilor la rulare, inseamna ca li se apropie sfarsitul. Cel mai des intalnit zgomot este cel asemanator cu frecarea a doua suprafete de metal cu asperitati.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment butuc pentru tractor International 238 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc tractor International 238 pe care il doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura