Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor International 268

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 268
Cod produs
0TS631OD-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor International 268 - reper original acum prezent in oferta noastra! Esti liber sa alegi ce doresti, dar nu uita ca uneori nu pretul este cel care dicteaza si nici nu ar trebui. Alege o piesa originala Carraro care sa ajute la buna functionare a grupului reductor. Nu uita cat este de important sa existe acest element care asigura un transfer optim al greutatii catre rotile tractorului. Cand ai totul perfect functional si nu trebuie sa schimbi componente pe banda rulanta, ai de castigat enorm.

Fa economie si achizitioneaza acest reper de origine! Monteaza rulmentul butuc pe puntea din fata si te asiguri ca performanta echipamentului tau va creste vizibil. Spune adio deplasarii anevoioase si bucura-te de beneficiile calitatii superioare pe care o ofera produsul. Suntem aici cand ne ceri ajutorul. Asadar, daca ai nevoie de asistenta tehnica, te rugam sa ne contactezi. Nu percepem niciun cost pentru acest serviciu. O facem pentru ca ne dorim doar clienti multumiti!

Rulment butuc tractor International 268 - prezent la datorie, gata sa te salveze!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment butuc pentru tractor International 268 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment butuc tractor International 268 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura