Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor International 268

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 268
Cod produs
W560ZBEY-IA
Out Of stock
Descriere
Ne bucuram sa iti putem prezenta acest ansamblu transmisie finala International 268 din oferta noastra! Producatorul Carraro si-a dorit sa simplifice mult pentru tine partea de montaj. Astfel, ansamblul de pinioane vine gata asamblat si nu se mai depune mare efort la montare. Realizat din materiale de calitate, angrenajul este foarte rezistent si testat sa faca fata socurilor mecanice si solicitarilor grele la care este expus un tractor. Ansamblul poate fi comandat chiar de pe site prin completarea formularului, dar ne poti si suna.

Ca recomandare, este de preferat sa schimbi oringul ce face etansarea pe capacul butucului. Lubrifiantul pe care il vei folosi trebuie sa fie nou si fara contaminanti. Ai grija sa fie cantitatea corecta de lubrifiant. Consultantii nostri te asteapta sa le pui intrebari referitoare la compatibilitate in cazul in care ai dubii. Iar montajul il poti face cu ajutorul echipei noastre de mecanici. Afli toate informatiile apeland la consultanta tehnica gratuita!

Ansamblu transmisie finala International 268 - pentru o reparatie sigura!

Exista o multime de metode prin care poti preveni degradarea rapida a sistemului de transmisie. O abordare recomandata este aceea de a proteja, atat cat poti, fiecare element in parte. Totusi, sunt anumite segmente asupra carora nu ai control direct - de aceea, este bine sa te consulti cu specialisti care iti vor pune la dispozitie o serie de servicii potrivite pentru utilajul tau.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantia in ceea ce priveste acest ansamblu transmisie finala pentru tractor International 268 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest ansamblu transmisie finala International 268 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura