Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala incarcator telescopic  JCB 520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 520
Cod produs
VON0HPZJ-IA
Out Of stock
Descriere
Stiai ca poti castiga timp reparandu-ti in acelasi timp transmisia finala? Ansamblu transmisie finala JCB 520 - prezinta enorm de multe avantaje! Acest ansamblu de pinioane vine asamblat din fabrica. Astfel, durata interventiei este mult mai mica. Daca te intrebi cine este fabricantul…pai, e simplu Carraro! Carraro a dat iarasi dovada ca stie sa faca treaba de calitate si sa vina in sprijinul detinatorilor de utilaje. Acest model de ansamblu este perfect compatibil si cu incarcatorul telescopic JCB 520-55.

Asistenta tehnica este gratuita la noi. Unul dintre membrii echipei te va ajuta sa verifici compatibilitatea produsului cu utilajul pe care il detii. Iti vor prezenta in detaliu oferta, care este senzationala. Te pot asista la plasarea comenzii si toate vor merge ca pe roate. Pachetul ajunge la tine in 24 de ore. Ai grija cand efectuezi montajul, sa inlocuiesti si oringul ce etanseaza capacul butucului. Iar lubrifiantul sa-l alegi cu grija, sa fie nou si fara contaminanti.

Ansamblu transmisie finala JCB 520 - rezolvi problema rapid cu ajutorul sau!

Transmisia finala este o componenta foarte importanta a unui utilaj. Daca este bine intretinuta, aceasta va functiona eficient ani la rand. Transmisia finala - amplifica raportul total de transmitere a puterii motoare. Asadar, o transmisie finala pentru utilaj joaca un rol cheie, tinand cont ca vorbim despre un echipament care are, in general, un tonaj ridicat si o inertie foarte mare. In esenta, transmisia finala reprezinta ultima treapta de demultiplicare.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest ansamblu transmisie finala pentru incarcator telescopic JCB 520 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest ansamblu transmisie finala JCB 520 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa il ridici.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura