Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala buldoexcavator Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61B
Cod produs
7WJXB8K2-IA
Out Of stock
Descriere
Acest ansamblu transmisie finala Volvo BL61B din imagini poate fi al tau si al buldoexcavatorului tau! Trebuie doar sa soliciti oferta si sa afli la ce pret senzational il avem. Este un ansamblu realizat in fabricile Carraro! Este asamblat deja pentru ca tu sa nu pierzi prea multa vreme cu aceasta interventie. Vrem sa fim operativi si iti trimitem pachetul in 24 de ore. Iti garantam ca vei avea eficienta la care speri si odata facuta inlocuirea nu vei mai intampina avarii la nivelul transmisiei finale.

Ca sa extinzi perioada de functionare in parametri optimi a acestui angrenaj, ai face bine sa inlocuiesti garnitura ce face etansarea pe capacul butucului. Lubrifiantul pe care il vei adauga trebuie sa fie necontaminat si sa fie intr-o cantitate potrivita. Daca nu faci acest lucru cu precizie, vei aduce avarii dintilor pinioanelor. Cu cat respecti mai bine aceste indrumari, cu atat maresti perioada de functionare a intregului angrenaj. Informatiile suplimentare le poti accesa luand legatura cu asistentii tehnici ai echipei noastre.

Ansamblu transmisie finala Volvo BL61B - un plus de valoare!

Daca ai grija de utilajul tau poti economisi bani si timp. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa ingrijesti corespunzator o transmisie finala pentru utilaj! Verifica in mod regulat nivelul uleiului de transmisie. In timp, uleiul de transmisie isi poate pierde din calitati si, astfel, nu isi mai poate indeplini scopurile principale. Acestea sunt: protejarea suprafetelor metalice cu care vine in contact, minimizarea frictiunii prin ungere si indepartarea caldurii de componentele cheie.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantia in ceea ce priveste acest ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator Volvo BL61B se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest ansamblu transmisie finala Volvo BL61B va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura