Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala buldoexcavator New Holland LB80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB80
Cod produs
S51KRLPM-IA
Out Of stock
Descriere
Ansamblu transmisie finala New Holland LB80 - pentru reparatii complete si sigure! Rolul acestui ansamblu este de a amplifica cuplul transmis de planetara rotii. Transmisia finala are nevoie ca acest angrenaj sa fie functional. Nu cedeaza el chiar asa de usor, dar nu uita ca si tu soliciti la greu buldoexcavatorul. Socurile mecanice pot aduce deformari acestui ansamblu, iar dintii pinioanelor, daca nu sunt lubrifiati cum trebuie, se deterioreaza. Alege un produs original realizat din materiale foarte bune care sa mareasca durata de utilizare. Alege Carraro!

Comanda acest produs chiar acum si maine il vei avea direct la usa. Nu va veni oricum, ci gata asamblat. Adio, mult timp pierdut in atelierul de mecanica! Interventia se va scurta semnificativ. Sa nu pierzi din vedere sa schimbi si oringul ce face etansarea pe capacul butucului. Iar adaugarea de lubrifiant nou si necontaminat este obligatorie! Mai ai alte intrebari sau nelamuriri? Cere ajutorul consilierilor tehnici ai echipei noastre! Este gratuita consultanta!

Ansamblu transmisie finala New Holland LB80 - fa etansarea corect si scapa de griji!

Transmisia finala face un zgomot puternic? Daca auzi un zgomot la nivelul transmisie finale, investigheaza cauza - nu forta! Astfel eviti defectiunile costisitoare. Daca reactionezi relativ repede si inlocuiesti partea avariata, atunci nu ar trebui sa ai probleme majore. De exemplu, exista posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se uzeze. Pinioanele pot actiona pentru reducerea vitezei sau pentru cresterea puterii. In acest caz, acestea transmit puterea de la motor la rotile motoare.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator New Holland LB80 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest ansamblu transmisie finala New Holland LB80va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura