Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala buldoexcavator New Holland B90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90
Cod produs
WGKQ0AUC-IA
Out Of stock
Descriere
Ansamblu transmisie finala New Holland B90 - esti norocos sa il gasesti in oferta noastra fantastica! E timpul pentru o investitie inteligenta si asta este una, caci produsul este unul original! Carraro a fabricat acest angrenaj fiind foarte atent la detalii si la materialele utilizate. Este de precizat faptul ca, avand rolul de a amplifica cuplul transmis de planetara catre roti, este foarte important sa achizitionezi un produs de calitate crescuta. Sistemul de transmisie finala nu poate fi lasat la voia intamplarii!

Cere oferta noastra si descopera ce pret avantajos are acest angrenaj de calitate! Ansamblul de pinioane se livreaza ambalat, montajul va necesita timp redus. Angrenajul este eficient si rezistent, insa tu poti amplifica acest lucru! Cum? Schimband oringul ce face etansarea pe capacul butucului. Daca adaugi si lubrifiant necontaminat, cresti performanta ansamblului foarte mult. Acest ansamblu este compatibil si cu buldoexcavatoarele New Holland B90B si B90BLR.

Ansamblu transmisie finala New Holland B90 - e timpul sa profiti de oferta!

Daca ai grija de utilajul tau poti economisi bani si timp. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa ingrijesti corespunzator o transmisie finala pentru utilaj! Verifica in mod regulat nivelul uleiului de transmisie. In timp, uleiul de transmisie isi poate pierde din calitati si, astfel, nu isi mai poate indeplini scopurile principale. Acestea sunt: protejarea suprafetelor metalice cu care vine in contact, minimizarea frictiunii prin ungere si indepartarea caldurii de componentele cheie.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator New Holland B90 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest ansamblu transmisie finala New Holland B90 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura