Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala buldoexcavator New Holland B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100
Cod produs
G3XOHEPM-IA
Out Of stock
Descriere
E timpul sa profiti de ofertele noastre si sa comanzi acest ansamblu transmisie finala New Holland B100 chiar astazi! Iti va fi livrat gata ambalat! Interventia pe care o vei face la nivelul transmisiei finale va dura extrem de putin. Noi stim ca este un ansamblu care amplifica cuplul transmis de planetara rotii, fara el, buldoexcavatorul tau este complet imobilizat. Oricat de rezistent este un astfel de ansamblu, de multe ori dintii pinioanelor se uzeaza, iar carcasa se deterioreaza din cauza socurilor mecanice. Ai nevoie sa inlocuiesti acest angrenaj cu unul original, fabricat de renumita companie Carraro!

Faptul ca oferta de pret este foarte atragatoare cu siguranta te va convinge sa plasezi comanda. Iar daca iti mai spunem si ca poti apela gratuit la ajutorul consultantilor tehnici, chiar nu e loc de intors! Piesele rezistente si de calitate se gasesc la noi in depozit! Dar, oricat de rezistenta ar fi o piesa, ea trebuie sa fie ingrijita pentru a avea viata lunga pe utilaj. Schimba odata cu acest ansamblu si oringul ce face etansarea pe capacul butucului. Nu uita sa adaugi lubrifiant nou, de calitate si fara contaminanti. Poate fi montat si pe buldoexcavatoarele New Holland B100B si B100BLR.

Ansamblu transmisie finala New Holland B100 - lubrifiaza-l corespunzator!

Transmisia finala face un zgomot puternic? Daca auzi un zgomot la nivelul transmisie finale, investigheaza cauza - nu forta! Astfel eviti defectiunile costisitoare. Daca reactionezi relativ repede si inlocuiesti partea avariata, atunci nu ar trebui sa ai probleme majore. De exemplu, exista posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se uzeze. Pinioanele pot actiona pentru reducerea vitezei sau pentru cresterea puterii. In acest caz, acestea transmit puterea de la motor la rotile motoare.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Piesa aceasta vine cu garantie! Acest ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator New Holland B100 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest pompa de apa tractor New Holland T4030 pe care il doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura