Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala buldoexcavator New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Cod produs
MSF39O20-IA
Out Of stock
Descriere
E cazul sa faci reparatii la sistemul de transmisie? Ia in calcul acest ansamblu transmisie finala New Holland NH75 de exceptie! Un buldoexcavator performant nu are voie sa intampine probleme la transmisia finala. Pentru ca ea joaca un rol extraordinar de important, noi suntem de parere ca este esential sa cauti calitatea! Carraro nu dezamageste niciodata si realizeaza curate bijuterii. Acest ansamblu de pinioane vine asamblat si va fi o placere sa-l montezi imediat si sa-ti vezi linistit apoi de treaba!

Comanda acestui produs se face foarte simplu, suni sau completezi formularul. Consultanta tehnica este gratuita indiferent de modul in care iei legatura cu noi. Te ajuta consilierii sa vezi daca este compatibil cu buldoexcavatorul tau. Solutii tehnice se gasesc mereu atunci cand apelezi la profesionisti. Te sfatuim sa tii cont de cateva aspecte: schimba garnitura de etansare si alege un lubrifiant bun care sa impiedice uzura prematura a angrenajului!

Ansamblu transmisie finala New Holland NH75 - fa-i un bine buldoexcavatorului tau!

Exista o multime de metode prin care poti preveni degradarea rapida a sistemului de transmisie. O abordare recomandata este aceea de a proteja, atat cat poti, fiecare element in parte. Totusi, sunt anumite segmente asupra carora nu ai control direct - de aceea, este bine sa te consulti cu specialisti care iti vor pune la dispozitie o serie de servicii potrivite pentru utilajul tau.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Acest ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator New Holland NH75 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest ansamblu transmisie finala New Holland NH75 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura