Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit pivot superior Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61B
Cod produs
V5YH8E1D-AT
Out Of stock
Descriere
Acest kit pivot superior Volvo BL61B aduce o infuzie de calitate in sistemul de transmisie al utilajului tau, imbunatatindu-i eficienta pentru un plus de stabilitate si de siguranta in deplasare. Piese simple si aparent banale surprind prin rezistenta lor deosebita in fata unor provocari ce par peste puterile lor. Dar sunt piese originale Carraro si asta spune aproape tot despre ele. Restul - te invitam sa descoperi din experienta!

Cand apelezi la noi e mai mult decat atunci cand ai gasit omul bun la toate care iti repara tot ce ai stricat prin curte. Dar, intr-adevar, ne-am propus sa acoperim toate aspectele de care ai putea avea nevoie in ce priveste intretinerea utilajului tau. Insa piesele sunt de top, iar suportul tehnic pe care il primesti este specializat. Si avem si colaboratori de incredere pe tot cuprinsul tarii, ca sa te rezolvam si cu efectuarea interventiilor tehnice la fata locului. Suna-ne!

Kit pivot superior Volvo BL61B - o alegere nemaipomenita!
Ansamblul pivotilor indeplineste functii importante in arhitectura utilajului tau, contribuind la desfasurarea transmisiei in conditii optime. Piesele din acest kit pivot superior pentru buldoexcavator Volvo BL61B sunt cele care mentin stabilitatea utilajului tau, absorbind socurile si prevenind jocurile in articulatia de directie. Astfel, durata de viata a altor componente ale sistemului de transmisie creste. Si creste, de asemenea, si siguranta in deplasare.

Sfatul potrivit nu costa nimic!
Consultanta pe care ti-o ofera specialistii nostri este gratis si iti va fi foarte utila. Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, fara sa-ti mai bati capul comparand, studiind felurite date tehnice. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie si iti clarifica pe data orice nelamurire, oferindu-ti solutii adaptate problemelor tehnice pe care le intampini. Contacteaza-ne! Totul se rezolva simplu, rapid, eficient!

Comanda linistit, acest kit pivot superior Volvo BL61B vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Vei gasi documentele necesare in interiorul coletului. Desi nu prea credem sa ai nevoie de ele, pastreaza-le, just in case!

Time is money, o stim bine si ne vom misca foarte rapid, ca sa primesti acest kit pivot superior Volvo BL61B in cel mai scurt timp. Plaseaza comanda, online sau telefonic, si ne punem in miscare. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici piesele de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

De vrei sa beneficiezi din plin de performantele noilor piese, nu le lasa pe mana oricarui amator. Apeleaza pentru montaj la personal calificat, ca sa fii sigur ca rezultatele vor fi cele asteptate. Ai nevoie de un mecanic priceput? Spune-ne si iti trimitem noi unul de incredere din apropierea ta. Avem colaboratori pe tot cuprinsul tarii.

Componenta kit:

pivot superior
bucsa cilindrica
saiba conica
gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura