Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61B
Cod produs
AMS3D9IP-MC
Out Of stock
Descriere
Ai auzit pana acum de cluburile selecte din Berlin, unde poti intra doar daca indeplinesti anumite cerinte necunoscute de nimeni? Cam la fel se intampla si in depozitul nostru! Diferenta este ca criteriile noastre de selectie sunt bine cunoscute si puse la punct. Primesc bilet de intrare numai piesele de schimb de cea mai inalta calitate! A trecut usor de “bodyguarzi” si aceasta pompa de frana buldoexcavator Volvo BL61B originala.

Doresti sa te asiguri de calitatea acestui produs sau sa primesti informatii suplimentare? Apeleaza-ne si testeaza-ne cunostinele! Cand vine vorba de cunostinte tehnice, promitem sa nu dezamagim niciodata. Dimpotriva, noi zicem ca vei ramane placut suprins. Dar te lasam sa te convingi singur. Nici la capitolul cultura generala nu stam rau, sa stii. Alt capitol la care ne descuram bine este cel al colaboratorilor. La nevoie, un mecanic cu experienta din judetul tau va ajunge rapid la tine!

Pompa de frana buldoexcavator Volvo BL61B combina calitatea de top cu preturile mici!
Iti doresti ca utilajele tale sa iti ofere siguranta, lucru de care trebuie sa te ocupi personal. Exploatarea acestora in conditii de siguranta tine atat de pregatirea si experienta manipulatorului, cat si de grija sporita fata de echipamentele tale. Sistemul de franare trebuie sa functioneze mereu perfect, un mare impact avand si pompa de frana. Cea pe care ti-o prezentam noi este conceputa pentru fiabilitate, motiv pentru care au fost folosite cele mai calitative materiale in fabricarea acesteia.

Nu esti singur, ai langa tine profesionisti!
E tare greu sa gasesti sustinere neconditionata si gratuita cand vine vorba de domeniul tehnic. Noroc ca ne-ai gasit pe noi! Nu numai ca iti aducem informatii de ultima ora despre piesele de schimb pentru utilaje, dar te ajutam sa iti pui la punct planul de intretinere al echipamentelor tale! Grija pe care i-o porti utilajului tau se va reflecta in productivitatea afacerii tale!

Garantie
Nu iti face griji, aceasta pompa de frana pentru buldoexcavator Volvo BL61B nu iti vine de una singura! Vine alaturi de factura de factura fiscala si certificatul de garantie. Orice defect de fabricatie este responsabilitatea noastra pentru 6 luni!

Livrare
La oras, comuna sau catun, oriunde ai sta, curierii nostri te gasesc una-doua. Aceasta pompa de frana buldoexcavator Volvo BL61B pleaca din depozitul nostru imediat dupa ce am inchis apelul cu tine.

Montaj
Singurul caz in care ar trebui ca tu sa montezi piesele de schimb este acela in care esti un mecanic cu experienta. In caz contrar, nu ezita sa contactezi unul! Acesta este asigura ca fiecare component este montat corespunzator.

Specificatii tehnice

Placa de fixare - 77x130mm
2 tije actionare M10
4 tije fixare M8
Racorduri - 1 de M18 si 3 de M14
Trimite mesaj
Din Gura in Gura