Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator Volvo BL71B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71B
Cod produs
VZCRG693-MC
Out Of stock
Descriere
Daca pana acum cautarile tale au fost in zadar, nu dispera! La ACN numai piesele de schimb de top pentru utilaje isi gasesc locul, asteptand rabdatoare sa le descoperi! Te afli in pozitia in care ai nevoie urgenta de o pompa de frana buldoexcavator Volvo BL71B noua si ai nimerit in locul potrivit. Este o piesa de schimb facuta din cele mai rezistente materiale, care tine curajoasa piept uzurii mult timp din data in care a fost montata. Stim ca majoritatea comenzilor online ne inspira o temere, mai ales atunci vine vorba de produsele cumparate pentru utilajele tale.

Pentru a te asigura de calitatea pieselor de schimb achizitionate si a serviciilor noastre, asteptam apelul tau! Suntem mereu disponibili atat telefonic, cat si la sediul nostru pentru a iti oferi informatii tehnice despre orice domeniul tau de activitate. Impreuna cu noi alegi piesele de schimb potrivite echipamentelor tale, iti faci un plan de intretinere pentru fiecare utilaj in parte si gasesti chiar si un mecanic in apropierea ta.

Pompa de frana buldoexcavator Volvo BL71B - esti convins de calitate!
Iti doresti ca utilajele tale sa iti ofere siguranta, lucru de care trebuie sa te ocupi personal. Exploatarea acestora in conditii de siguranta tine atat de pregatirea si experienta manipulatorului, cat si de grija sporita fata de echipamentele tale. Sistemul de franare trebuie sa functioneze mereu perfect, un mare impact avand si pompa de frana. Cea pe care ti-o prezentam noi este conceputa pentru fiabilitate, motiv pentru care au fost folosite cele mai calitative materiale in fabricarea acesteia.

Nu esti singur, ai langa tine profesionisti!
E tare greu sa gasesti sustinere neconditionata si gratuita cand vine vorba de domeniul tehnic. Noroc ca ne-ai gasit pe noi! Nu numai ca iti aducem informatii de ultima ora despre piesele de schimb pentru utilaje, dar te ajutam sa iti pui la punct planul de intretinere al echipamentelor tale! Grija pe care i-o porti utilajului tau se va reflecta in productivitatea afacerii tale!

Garantie
Inca esti putin sceptic? Nu uita ca orice pompa de frana pentru buldoexcavator Volvo BL71B cumparata de la noi vine cu 6 luni de garantie. Nu ai nicio grija cand stii ca orice defect de fabricatie este acoperit de carte noi!

Livrare
Nu iti face planuri pe maine!  Contacteaza-ne astazi pentru a plasa comanda! In timpul apelului cu noi, curierul deja este pregatit sa ridice noua pompa de frana buldoexcavator Volvo BL71B pentru a pleca cu tine. Spune-ne daca iti doresti verificarea coletului la primire, tot atunci vei face si plata!

Montaj
Am gasit in toate colturile tarii mecanici cu experienta cu care acum colaboram. Montajul pieselor de schimb trebuie facut mereu de catre profesionisti, iar noi te ajutam cu o recomandare.

Specificatii tehnice
Placa de fixare - 77x130mm
2 tije actionare M10
4 tije fixare M8
Racorduri - 1 de M18 si 3 de M14
Trimite mesaj
Din Gura in Gura