Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set placute frana pentru tractor JCB Fastrac 185Ti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 185Ti
Cod produs
5OXMVLAC-DH
Out Of stock
Descriere
Acest set placute frana JCB Fastrac 185Ti intrece orice asteptare! Si nu e nicio exagere, chiar indeplineste toate carcteristicile unei piese de schimb premium. Cu siguranta cu un set de placute ca acesta, tractorul tau va functiona exceptional. Vei putea sa franezi la timp, sa-l opresti ori de cate ori e nevoie. La ACN Piese Utilaje decoperi cele mai profesionale piese. Experienta pe care o avem in acest domeniu bucura clientii cu produse si servicii de top, de ani de zile. Asadar, rugamintea noastra e sa te gandesti de doua ori inainte care iti e prioritatea si sa faci alegerea corecta.

Gradul de uzura atunci cand uitlajul tau este solicitat in nenumarate randuri, creste semnificativ. De aceea eficient este sa inlocuiesti la timp componentele esentiale, precum aceste piese de transmisie, ce se regasesc pe punte fata. Stii prea bine ca rolul lor este unul extrem de important, fapt pentru care trebuie sa actionezi din timp. Suntem nerabdatori sa iti fim de folos fie cu un sfat, fie cu alegeri intelepte. Vrem ca activitatea ta sa se desfasoare in siguranta, asadar nu ezita sa ne contactezi. Impreuna la bine si la rau!

Siguranta absoluta cu acest set placute frana JCB Fastrac 185Ti de la ACN Piese Utilaje!
Stii si tu ca siguranta iti ofera eliberare, confort si stres redus. Daca vrei sa lucrezi in conditii optime, trebuie sa te asiguri ca sistemul de franare al utilajului functioneaza ca la carte. Sunt componentele de baza care asigura franarea si oprirea utilajului, prin folosirea fortelor de frecare dintre placute si discul de frana. In concluzie, piese ce nu au voie a fi tratate cu indiferenta! Aplica sfaturile consultantilor nostri si ofera mentenanta corespunzatoare. Suntem bucurosi sa-ti oferim suportul de care ai nevoie!

Siguranta asigurata si calitate garantata!
Din dorinta de a-ti fi de real ajutor, poti beneficia acum de un super serviciu! Consultanta tehnica gratuita! Prin prisma acesteia, ai acces garantat la informatii suplimentare, oferite chiar de consultantii ACN Piese Utilaje. Grija ta este prioritatea noastra. Intri in legatura cu noi folosind datele noastre de contact, iti expui pe larg problema si in cel mai scurt timp posibil, aceasta va fi solutionata eficient.

Livrare
Curierii nostri sunt cei mai rapizi! Comanda acum acest set placute frana pentru tractor JCB Fastrac 185Ti si in 24 de ore va fi livrat la usa ta! Daca te afli in Bucuresti, poti veni chiar tu sa-l ridici de la sediul nostru. Abia ateptam sa ne cunoastem! Foloseste datele noastre de contact si nu uita, daca se fabrica, o putem aduce!

Montaj
Pentru astfel de proceduri, va fi nevoie sa apelezi la mecanici cu experienta, astfel incat piesele de schimb sa fie pozitionate corect pentru buna functionare a utilajului. Te putem ajuta si in acest sens! Da-ne doar de stire!

Specificatii tehnice

- Set 4 bucati
- 115×56/66mm
- Grosime 17mm
- 2 gauri la 98mm, diametru 8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura