Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala Case 85806011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 85806011
Cod produs
BEPM4TQ6-IA
Out Of stock
Descriere
Ansamblu transmisie finala Case 85806011 este un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii. Avand un rol fantastic in cadrul transmisiei finale, este recomandat sa-l schimbi la timp. In general, el este foarte rezistent, dar in urma socurilor mecanice poate suferi deformari. Carraro te asigura ca produsul sau este executat cu maiestrie, respectand toate standardele de calitate. Il poti comanda cu incredere, cu atat mai mult cu cat el vine gata asamblat. Inlocuirea se va face mult mai usor si vei pierde putin timp cu montajul.

Ansamblul de pinioane se poate intretine relativ usor pentru a-ti folosi utilajul fara sa ai perioade de nefunctionare si reparatii costisitoare de realizat. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat. Mici artificii poti face si eviti costuri uriase! Nu este un angrenaj care sa cedeze usor, trebuie doar sa ii acorzi atentie. Daca ai nevoie de ajutor in a stabili compatibilitatea, suna-i pe consultantii tehnici!

Ansamblu transmisie finala Case 85806011 - pretios ca o caseta de bijuterii!

Exista o multime de metode prin care poti preveni degradarea rapida a sistemului de transmisie. O abordare recomandata este aceea de a proteja, atat cat poti, fiecare element in parte. Totusi, sunt anumite segmente asupra carora nu ai control direct - de aceea, este bine sa te consulti cu specialisti care iti vor pune la dispozitie o serie de servicii potrivite pentru utilajul tau.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest ansamblu transmisie finala Case 85806011 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest ansamblu transmisie finala Case 85806011 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura