Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala Steyr 85806011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 85806011
Cod produs
B53ALQ7T-IA
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat sa tot cedeze componente ale sistemului de transmisie? Poate ar fi cazul sa acorzi mai multa atentie calitatii pieselor si intretinerii lor. Angrenajul acesta nu cedeaza prea usor, dar se intampla uneori, in urma socurilor mecanice, sa se deformeze carcasa butucului. Un ansamblu transmisie finala Steyr 85806011 nou-nout si eficient te asteapta in depozitul nostru! Este produs de catre Carraro si este de o calitate exceptionala. Material de inalta clasa, atent alese si cu grija asamblate. Faptul ca ansamblul de pinioane vine gata asamblat te va scuti de batai de cap la montaj.

Oferta noastra este foarte avantajoasa si avem pregatit un pret rezonabil. Nu vei avea niciun motiv sa intarzii inlocuirea. Ca recomandare, iti spunem ca ar trebui sa schimbi si garnitura de etansare de la nivelul capacului de butuc. Apoi, nu uita sa adaugi un lubrifiant de calitate si intr-o cantitate corespunzatoare. Este modul prin care te asiguri ca adaugi ani in plus de utilizare. Eficienta acestui ansamblu creste odata cu modul corect de intretinere. Daca vrei sa fii asistat tehnic in plasarea comenzii, contacteaza-i pe asistentii tehnici. Este un serviciu gratuit!

Ansamblu transmisie finala Steyr 85806011 - oferta de pret perfecta!

Transmisia finala este o componenta foarte importanta a unui utilaj. Daca este bine intretinuta, aceasta va functiona eficient ani la rand. Transmisia finala - amplifica raportul total de transmitere a puterii motoare. Asadar, o transmisie finala pentru utilaj joaca un rol cheie, tinand cont ca vorbim despre un echipament care are, in general, un tonaj ridicat si o inertie foarte mare. In esenta, transmisia finala reprezinta ultima treapta de demultiplicare.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantia in ceea ce priveste acest ansamblu transmisie finala Steyr 85806011 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest ansamblu transmisie finala Steyr 85806011 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura