Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala New Holland 85806011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 85806011
Cod produs
N4LDE0UG-IA
Out Of stock
Descriere
Acest ansamblu transmisie New Holland 85806011 te scapa de griji cat ai clipi, caci este gata asamblat! Montajul il vei face mult mai usor si cat se poate de rapid. Ansamblul de pinioane sufera in timp deteriorari, se impune schimbarea la primele semne de uzura. Dar ce poate fi mai convenabil decat sa alegi un produs original Carraro? Pretul te ajuta si el sa iei o decizie rapida si sa-l comanzi iute! Curierul iti va livra pachetul in 24 de ore de la plasarea comenzii pe site sau telefonic.

Este de preferat sa schimbi oringul ce etanseaza capacul butucului. Nu uita ca lubrifierea corespunzatoare va impiedica uzura prematura a ansamblului de pinioane. Adauga un lubrifiant nou si necontaminat, iar produsul comandat va rezista si mai mult timp. Eficienta dovedita a acestui ansamblu transmisie finala se datoreaza nu numai materialelor de calitate din care este realizat, dar si a modului in care il intretii. Cu mai multe detalii esti asteptat de catre consultantii nostri tehnici in cadrul serviciului gratuit de consultanta.

Ansamblu transmisie New Holland 85806011 - Original Carraro = performanta!

Unul dintre factorii cheie care afecteaza transmisiile finale este surplusul de ulei. Proprietarii sau operatorii de utilaje umplu adesea uleiul cu metoda “plin ochi”. Cand temperatura creste, uleiul incepe sa creasca in volum. Acest lucru face ca etansarile (simeringuri, oringuri) sa fie impinse afara, rezultand o scurgere de ulei sau chiar spargerea corpului. Etansarile ar trebui sa fie controlate frecvent. Nu neglija nicio scurgere observat la utilaj!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest ansamblu transmisie finala New Holland 85806011 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest ansamblu transmisie New Holland 85806011 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura