Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-268

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
ARDHU6IQ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-268 se afla in permanenta in depozitul nostru. Cand incep micile rebeliuni pe la sistemul de transmisie, e clar ca trebuie sa faci ceva. Stim ca iti vine sa mai tragi un pic de utilaj, dar nu este recomandabil. Not at all! Risti sa platesti de cateva ori ceea ce ai plati doar o data. Ce rost are sa facturezi nu o reparatie simpla, facuta la timp, ci mai multe. Respecta-ti utilajul ca sa te respecte pe tine. Uite, punem piesa la curier. Soseste deindata.

“Hai Universitatea, hai Craiova, echipa unei mari iubiri”, asta simti sa canti, cand lucrezi cu ACN Piese Utilaje. Suntem echipa unor mari iubiri. Ne insufleteste dragostea si atasamentul clientilor nostri pentru oamenii deosebiti ai echipei noastre, pentru valorile pe care le promovam. Cu oamenii nostri speciali, promovam valori precum: respect, calitate, profesionalism, pasiune, empatie. Vino cu noi, vei primi apauze in picioare.

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-268 comanzi acum, lucrezi pentru multa vreme fara intreruperi
Se recomanda ca acest rulment sa fie achizitonat impreuna cu perechea lui si montarea tot in pereche, rolul acestora fiind acela de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicata si inlocuirea simeringului care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor precum si verificarea uleiul utilizat in transmisia finala, respectiv sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca este nevoie de o presa mecanica pentru montarea lor in pozitia corecta.

Consultanta ca sa ai forta si constanta!
Uneori nu iti sunt suficiente toate cunostintele tale in materie de mecanica, pe care le-ai adunat de aici de colo, in experienta ta de antreprenor. Alteori, degeaba ai toate informatiile la indemana daca nu ai un loc bine utilat unde sa te desfasori. In plus, competenta presupune sa inveti permanent. Exista mereu lucruri care iti scapa atentiei sau pe care nu le cunosti. De aceea, serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini la micron lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, e prima regula a disciplinei contabile. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-268 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest rulment ajunge la adresa ta in siguranta si cu rapiditate. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. In acelasi timp poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Vino si ridica-l personal, daca esti prin apropiere, suntem deschisi pentru orice metoda. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Asteapta-te doar la rezultatele dorite daca optezi pentru un montaj executat de un mecanic profesionist. Rulmentul se va potrivi in sistemul de transmisie, interventiile vor fi chirurgicale, iar utilajul va functiona ireprosabil, ca la inceput. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura