Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-164

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
T0LCZJD9-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-164 este o piesa cu design frumos. E gri metalizat, e stralucitoare,  e perfecta. Un amator de pe margine ar spune ca are alura de model. Asa o fi daca, cateodata, chiar si puternicul utilaj se defecteaza tocmai din cauza acestei piese cu cu design frumos. Bine, pentru noi este o bagatela. Indiferent de complexitatea produsului, problema este, pentru noi, minora. Noi avem deja rulmentul in raft, isi face ultimele retusuri la oglinda inainte de intrarea pe podium. Va aduce un aer proaspat sistemului de transmisie!

Ai jucat dezlegat vreodata careuri de definitii? Sau, cum ii spune nea Petrica, “rebut”? E rebus, si este un joc pentru oamenii creativi, de succes, care cunosc bine limba romana si fenomenul tehnic. Un joc perfect pentru o vineri seara ca sa-ti tii mintea treaza. Uneori reusesti sa-l completezi, alteori nu. Astazi e randul tau sa pui tu cuvantul la definitia “cea mai tare firma de suport piese de schimb”. Cu trei litere. Inspiratia te ajuta pe loc. ACN. Ai scris cuvantul si careul este rezolvat. Tot astfel sunt rezolvate si problemele mecanice ale utilajelor tale. Cum? ACN!

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-164 pune capat defectiunilor
Acest rulment butuc marca Dana Spicer este prelucrat dintr-un cocktail de oteluri super rezistente la socuri, tensiuni si temperaturi ridicate. Indeplineste o multime de functii in interiorul grupului reductor si contribuie la functionarea lui impecabila pe o perioada indelungata. Asigura, de asemenea, un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, face posibila o frictiune minima la miscarea de rotatie, precum si un consum mai scazut de combustibil!

Un gest de generozitate
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu te alegi doar cu o piesa de schimb de care ai avut nevoie la un moment dat ci si cu recomandari valide pentru intretinerea si montajul ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite.

Garantie
Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-164 a fost conceput pentru conditii deosebite de exploatare. Totusi, vom dubla caracteristica aceasta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Acest rulment trebuie sa ajunga urgent la tine. Sistemul de transmisie este in suferinta. Nu mai stam pe ganduri. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta zboara catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul… zambetul tau pune capat situatiei. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Avem parcare. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Un utilaj bun poate fi reparat si imbunatatit cu o piesa de schimb buna doar de un mecanic la fel de bun. Daca ai doar piesa dar nu si mecanicul, nu e nimic, le facem noi legatura. Iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e din nou pe frontal de lucru.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura