Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146
Cod produs
4BNKREOM-AT
Out Of stock
Descriere
E adevarat ca nu de placere ai ajuns aici, dar ce-ar fi sa lasi grijile deoparte si sa mergi pe mana noastra? Pentru ca avem pentru tine o piesa impecabila, menita sa te scoata din impas cat ai zice peste. Cu aceasta patina telescopare Komatsu WB146 problema ta este rezolvata pe termen lung, caci este o piesa conceputa sa reziste mult si bine. Zdravana si fiabila, se descurca de minune in conditii dificile de operare. Este o varianta excelenta a piesei originale, capabila de performate remarcabile. Si o poti avea la un pret super accesibil! Piesa poate fi montata si pe modelele Komatsu WB146-5 si Komatsu WB146PS-5, caci este perfect compatibila cu acestea.

Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile pentru utilajele din constructii si cele din agricultura, toate una si una, alese cu maxima exigenta, pentru a-ti oferi cele mai bune remedii. Poti apela la noi ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune. Ii venim noi de hac! Daca nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese ori poate nu deslusesti cauza problemei pe care o intampini, specialistii nostri sunt la dispozitia ta. Suna-ne!

Patina telescopare Komatsu WB146 - o alegere inspirata pentru masinaria ta!
Masinaria ta, masiva cum e, este compusa dintr-o sumedenie de piese, insarcinate fiecare cu o misiune proprie, indispensabile pentru functionarea optima a acesteia. Spre exemplu, aceasta patina telescopare Komatsu WB146 este responsabila cu extensia si cu fixarea bratului utilajului tau, cu impact maxim in activitatea ta. Inchipuie-ti doar cum e cand nu te poti folosi de acest brat sau cand nu raspunde comezilor asa cum iti doresti.

Cu parteneri de incredere treci mai usor peste obstacole!
Te ajutam sa economisesti si timp, si bani. Si te scapam de stres! Ori de cate ori intampini o defectiune, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne! Venim cu solutiile cele mai eficiente, prompt si concret, potrivit nevoilor tale. De fapt, ale utilajului tau. Spune-ne povestea lui, iar noi iti vom explica limbajul sau secret. Pentru specialistii nostri, utilajele nu mai au nicio taina. Si sunt gata sa ti le impartasesca si tie. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita! Si extrem de utila, convinge-te!

Daca are defecte de fabricatie, ceea ce nu prea credem, ti-o inlocuim. Pentru ca aceasta patina telescopare buldoexcavator Komatsu 146 are o garantie 6 luni de la data achizitiei. Ai toate documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne asiguram ca vei primi aceasta patina telescopare Komatsu 146 super rapid. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea de a ridica produsul la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Daca nu te-ai convins pana acum de importanta unui montaj de calitate, iti spunem ca o piesa montata aiurea nu va putea avea performantele asteptate, oricat de calitativa ar fi ea. Ba chiar pot fi afectate si alte piese conexe daca apelezi la orice nea Gica priceput la carpeli. Ca sa fii sigur ca vei obtine rezultatele dorite, lasa montajul in seama profesionistilor.

20x30x300mm
2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura