Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
Y1P52MFU-IA
Out Of stock
Descriere
Obtine instantaneu eficienta dorita cu ajutorul unei piese de calitate superioara! Acest rulment butuc Caterpillar 430D promite sa faca minuni si sa nu te dezamageasca asa cum o fac piesele vandute la colt de strada. Piesa propusa de noi este originala. Ea are ca producator pe renumitul Carraro. Iti va fi livrata cu tot cu certificat de garantie. Alege sa cresti performanta buldoexcavatorului tau cu o piesa de calitate superioara! Ne poti solicita chiar acum o oferta!

Rulmentul se monteaza pe puntea din fata a utilajului. El are un rol esential in functionarea grupului reductor. Asigura, fara dubii, transferul optim al greutatii catre rotile echipamentului. Pretul este foarte atragator, iar beneficiile sale sunt pe masura. Consultantii nostri iti pot oferi restul detaliilor dorite si se pot asigura ca piesa este perfect compatibila cu utilajul. Suna-ne oricand pentru ca noi iti oferim de fiecare data consultanta tehnica gratuita!

Rulment butuc Caterpillar 430D - asigura productivitatea!

Rotile au un rol esential in structura oricarui vehicul, fiind componentele prin intermediul carora se transmite forta furnizata de motor catre suprafata drumului. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta odata cu invartirea lor. Pentru minimalizarea frecarii sunt folosite niste piese speciale, numite rulmenti. Apa este dusmanul rulmentilor, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 430D se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc Caterpillar 430D ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura