Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 416D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416D
Cod produs
6BXKPMN0-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei sa castigi mai mult? Ofera un plus de valoare utilajului tau! Alege un rulment butuc Caterpillar 416D de cea mai buna calitate si atunci toate vor merge in directia corecta! Drumul spre castig se face achzitionand cele mai bune piese de schimb pentru echipamentul tau. Alege Carraro si vei fi multumit pentru ca obtii performante sigure! Mergi pe mana recomandarilor specialistilor si va fi extraordinar de bine! Cu utilaje performante cresti productivitatea!

Componenta din oferta noastra are un pret foarte bun, accesibil. Acest rulment butuc va contribui la functionarea corecta a grupului reductor. Iar componenta va distribui optim greutatea catre rotile utilajului. Rulmentul butuc se monteaza pe puntea din fata. Suntem mereu langa tine si crede-ne ca ai ce sa inveti despre intretinerea echipamentului cand apelezi la expertii nostri. Mai mult, iti oferim consultanta gratuita si posibilitatea sa accesezi diverse servicii care sa te ajute in dezvoltarea afacerii.

Rulment butuc Caterpillar 416D - spune DA! unei piese bune!

Un rulment de roata este un set de bile de otel tinute impreuna intr-un inel metalic. In centrul rotilor, exista o bucata de metal goala, numita butuc. Rulmentii rotilor sunt fixati strans in interiorul acestui butuc si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Daca auzi zgomote ciudate ale rulmentilor la rulare, inseamna ca li se apropie sfarsitul. Cel mai des intalnit zgomot este cel asemanator cu frecarea a doua suprafete de metal cu asperitati.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 416D se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment butuc Caterpillar 416D va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura