Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Caterpillar 207-4263

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 207-4263
Cod produs
Z6QTCPAO-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru binele utilajului tau, alege piese de calitate superioara! Fiecare detaliu conteaza, iar o piesa originala nu te lasa la greu! Acest rulment butuc Caterpillar 207-4263 din oferta noastra este o piesa care face parte din ansamblul transmisiei. Fara un rulment original Carraro, viata utilajului tau e grea si o va complica nebuneste si pe a ta! Alege sa o cumperi chiar acum si da-i o noua sansa utilajului sa-ti dovedeasca de ce e in stare. Are nevoie de piese de schimb capabile, eficiente si de calitate!

Pentru ca ne dorim sa-ti oferim cele mai bune piese de schimb, avem grija la toate detaliile lor tehnice. Dar, pentru ca exista si un dar, avem grija ca ele sa fie echilibrate din punct de vedere al pretului de achizitie. Ofertele noastre sunt profitabile, mereu ai o piesa de calitate superioara la un pret avantajos! Cu siguranta mai exista dubii, nelamuriri, intrebari, curiozitati. Nu te infrana, nu te gandi la costuri, nu te multumi cu putin! Suna-ne si iti oferim consultanta tehnica gratuita!

Rulment butuc Caterpillar 207-4263 - realizat din material rezistent!

Un rulment de roata este un set de bile de otel tinute impreuna intr-un inel metalic. In centrul rotilor, exista o bucata de metal goala, numita butuc. Rulmentii rotilor sunt fixati strans in interiorul acestui butuc si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Daca auzi zgomote ciudate ale rulmentilor la rulare, inseamna ca li se apropie sfarsitul. Cel mai des intalnit zgomot este cel asemanator cu frecarea a doua suprafete de metal cu asperitati.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment butuc Caterpillar 207-4263 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment butuc Caterpillar 207-4263 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura