Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
UW07TX6Q-IA
Out Of stock
Descriere
Aici e secretul performantei. Da, da, la noi in depozit este exact ceea ce trebuie ca utilajul tau sa performeze. Un rulment butuc Caterpillar 420D este necesar in clipa asta pentru ca echipamentul tau sa functioneze din nou optim! Noi iti oferim o piesa originala Carraro care se monteaza pe puntea din fata. Rulmentul este foarte atent realizat, respecta toate standardele de calitate. Printre calitatile sale se numara eficienta si lunga rezistenta in timp.

Ne poti cere o oferta chiar acum! Afla absolut tot ce te intereseaza despre elementul care ajuta la buna functionare a grupului reductor. Consultantii nostri pot fi apelati in toate zilele lucratoare si sunt gata sa-ti ofere toate informatiile necesare. Se vor asigura ca piesa comandata se potriveste perfect buldoexcavatorului tau. Nu trebuie sa platesti pentru serviciile lor. Este gratuita consultanta tehnica la noi si te poti bucura de sfatul specialistilor in domeniu!

Rulment butuc Caterpillar 420D - are tot arsenalul de calitati tehnice!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 420D va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc Caterpillar 420D pe care il doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura