Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 416E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416E
Cod produs
YFILJ94S-IA
Out Of stock
Descriere
Siguranta si stabilitatea sunt nevoi pe care fiecare dintre noi le manifesta. Indiferent ca este vorba de viata de zi cu zi, de afacerea ta sau de manevrarea utilajului. Vrei sa te bazezi pe lucruri concrete si sigure. Un rulment butuc Caterpillar 416E ales din oferta noastra iti ofera siguranta in timpul manevrarii echipamentului. Iti ofera siguranta ca nu vei face mii de drumuri la service ca sa rezolvi fix aceeasi avarie. Alege un produs original, fabricat de Carraro!

Pretul componentei este rentabil! Cere oferta si te vei convinge! Elementul acesta este esential in functionarea grupului reductor. Rulmentul butuc se monteaza pe puntea din fata. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care trebuie sa il alegi pentru utilajul tau. Bineinteles, este evident ca aceasta componenta este eficienta si va creste performantele buldoexcavatorului. Cere-ne oricand detalii despre piesa sau despre serviciile pe care le oferim. Unul dintre ele este serviciul de consultanta tehnica. Acesta se ofera gratuit tuturor clientilor!

Rulment butuc Caterpillar 416E - a venit clipa sa il comanzi!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 416E are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment butuc Caterpillar 416E va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura