Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Caterpillar 327-4023

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 327-4023
Cod produs
GNA2E4QU-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda o bijuterie pentru utilajul tau! Da, merita sa fie rasfatat cu un rulment butuc Caterpillar 327-4023 original. Piesa este foarte rezistenta si cand am asemuit-o cu o bijuterie, nu a fost intamplator. Atentia la cele mai mici detalii se observa in structura acestei componente. Carraro stie ca fiecare piesa de schimb pe care ti-o ofera trebuie sa fie perfecta! Doar asa vei obtine performante cu utilajul, jumatatile de masura sunt pentru cei care vor doar jumatati de afacere, nimic serios si profitabil!

Prelucrarea acestei componente se face la standarde inalte de calitate si din acest motiv iti recomandam cu incredere sa comanzi acest produs. Oferta este foarte atragatoare si ar trebui sa o vezi ca pe o investitie in utilajul tau. Nu uita cat de important este sa ai acces la specialisti atunci cand doresti sa-ti imbunatatesti performanta echipamentului. Noi ne gandim mereu la treaba asta, de aceea iti oferim consultanta tehnica gratuita!

Rulment butuc Caterpillar 327-4023 - face parte din ansamblul transmisiei!

Rotile au un rol esential in structura oricarui vehicul, fiind componentele prin intermediul carora se transmite forta furnizata de motor catre suprafata drumului. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta odata cu invartirea lor. Pentru minimalizarea frecarii sunt folosite niste piese speciale, numite rulmenti. Apa este dusmanul rulmentilor, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment butuc Caterpillar 327-4023 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment butuc Caterpillar 327-4023 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura