Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
XCDIPZMS-RA
Out Of stock
Descriere
Un rulment butuc buldoexcavator Case 580SLE este o componenta premium, realizata din materiale de top, rezistenta si sigura, fara de care utilajul tau nu ar putea functiona corect. Un rulment butuc este articolul atat de necesar, care executa o dubla sarcina! Acesta asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Rulmentul acesta, semnat Carraro, se va monta doar pe punte fata. Indrazneste sa te abonezi la serviciul nostru de consultanta gratuita! Poti face asta apeland oricare dintre numerele afisate, sau via e-mail, platforme online, sau depunand o cerere in josul paginii. Iti stam la dispozitie, moment de moment!

Un rulment butuc buldoexcavator Case 580SLE este o investitie sigura!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Consultanta gratuita este o sansa in plus!

Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Un rulment butuc buldoexcavator Case 580SLE este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Cand ai toate certificarile, lucrezi linistit!

Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste. Un rulment butuc pentru buldoexcavator Case 580SLE va ajunge la usa ta imediat! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura