Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Kramer 10000104634

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 10000104634
Cod produs
O28Z5AHF-ES
Out Of stock
Descriere
Iti doresti un rulment butuc de calitate? O astfel de investitie este extrem de benefica pentru afacerea ta, intrucat va genera beneficii pe viitor. Iti recomandam un rulment butuc Kramer 10000104634 original, pe care ti-l oferim, in acest moment, la un pret excelent. Piesele Carraro au o istorie in spate, datorita rezistentei de care au dat dovada de-a lungul timpului. Cine nu isi doreste sa aiba utilajele functionale si gata sa faca fata oricarei provocari? Munca sta la baza profitului tau si stim cu totii cat de important este sa profiti de fiecare minut pe teren.

Cu rulmentul butuc, pe care noi ti-l punem la dispozitie, vei vedea cat de placut este sa muncesti fara grija mecanicului. Pe langa faptul ca un utilaj defect te face sa intarzii cu finalizarea lucrarilor la termen, acesta iti genereaza cheltuieli uriase cu reparatia. Gandeste-te cat de multi bani ai economisi daca utilajele tale ar rezista mai mult! Ne place sa credem ca orice antreprenor care pune pasiune in ceea ce face, poate ajunge acolo unde isi doreste! Ia si tu legatura cu noi si fa rost de cele mai zdravene piese pentru utilajele tale!

Rulment butuc Kramer 10000104634 este piesa de calitate superioara ce nu trebuie sa iti lipseasca!

Rulmentul butuc are un rol esential in functionarea grupului reductor. De ce? Acesta asigura atat transferul optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Datorita faptului ca utilajul tau nu ar putea functiona fara aceste piese de legatura, este foarte impoartant sa le acorzi atentia cuvenita si sa le inlocuiesti la timp.

Profita de consultanta gratuita!

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile piesei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de piese pentru utilaje. Contacteaza-ne si nu vei regreta!

Rulment butuc Kramer 10000104634 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi acest rulment butuc Kramer 10000104634 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie.

Specificatii tehnice:
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura