Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Claas 6000102177

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 6000102177
Cod produs
XB84PVMN-IA
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta te intrebi ce-i cu zgomotul ala deranjant, probabil e un rulment pe duca. Noi iti propunem un rulment butuc Claas 6000102177 original, fabricat de Carraro! Sa-ti mai spunem cate motive ai sa il comanzi? Ai multe, zicem doar pe scurt ca este important in buna functionare a grupului reductor. Eficienta sa este formidabila. Va asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Cere oferta acum!

Ne-am intrebat de multe ori care este drumul catre succes al celor care folosesc utilaje in desfasurarea activitatii lor. La prima vedere te gandesti la capital, materie prima de calitate, utilaje, vreme numai buna si echilibrata si altele. Undeva, pe la capatul acestei liste, amarat scris, sta intretinerea utilajelor. Nu pune acest aspect la capat, nu e constructiv pe termen lung. Nu te ajuta sa evoluezi si nu iti ofera stabilitate in timpul derularii unui proiect. Vino la noi sa te ajutam sa-ti pui utilajele la punct! Cu ajutorul serviciilor noastre, vei descoperi adevaratul succes!

Rulment butuc Claas 6000102177 - e aici pentru tine!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment butuc Claas 6000102177 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc Claas 6000102177 pe care il doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura