Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Claas Nectis 267-227

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Nectis 267-227
Cod produs
8CHVNEG3-IA
Out Of stock
Descriere
Impatimit al utilajelor grele? Esti innebunit sa le oferi cele mai bune piese? Ne place de tine, inseamna ca stii ce vrei si ca afacerea ta este pe culmile succesului! Alege un rulment butuc tractor Claas Nectis 267-227 ca sa fii sigur ca vei depasi orice surpriza neplacuta. Suntem atenti la recomandarile pe care ti le facem. Piesa originala se fabrica in atelierele Carraro. Producatorul a fost atent la detaliile de prelucrare si componenta este eficienta si gata de exploatare vreme indelungata.

Cere-ne o oferta si bucura-te de beneficiile pe care le ai atunci cand achizitionezi piese de la noi! Pe langa faptul ca avem piese bune, preturi avantajoase, avem si multe servicii performante. Ai consultanta gratuita unde afli tot ce te intereseaza despre piese si utilaje. La cerere, asiguram montaj. Echipa de mecanici va veni sa monteze rulmentul pe puntea din fata a tractorului. Fain este ca tu nu trebuie sa te deplasezi. Totul se intampla fix acolo unde ne chemi. Toate se rezolva rapid cand apelezi la serviciile noastre!

Rulment butuc tractor Claas Nectis 267-227 - descopera-i fiecare detaliu!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment butuc pentru tractor Claas Nectis 267-227 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment butuc tractor Claas Nectis 267-227 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura