Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment fuzeta pentru buldoexcavator Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
U5WZDTLS-SC
Out Of stock
Descriere
Stimate client, nu mai cauta unde nu trebuie acest rulment fuzeta Caterpillar 430D pentru ca este oricand disponibil la noi. Vino sa-l ridici! Avem doar stocuri cu piese originale. Noi nu iti oferim produse care vin de la dezmembrari. Acestea sunt deja uzate, se strica repede si iti fac un deserviciu. Te plimba de la o reparatie la alta. Ne respectam clientii, iar primul lucru care caracterizeaza acest lucru este calitatea. Imediat si increderea. Care se castiga foarte greu si se pierde foarte de repede.

Echipa noastra de consultanti are setul compet de insusiri. Printre ele se afla si aceea de a-ti oferi recomandarile exacte, cele care sa te conduca la decizia cea mai buna. Ei stiu exact de ce anume ai nevoie, stiu toate falsele argumente cu care poti fi inselat de micii traficanti de piese si iti asigura protectia fata de acestia. Pentru noi tu nu esti doar un client. Pentru noi esti un partener care vine la noi cu incredere. Iar noi facem tot ce trebuie ca sa nu i-o inselam.

Rulment fuzeta Caterpillar 430D se roteste dupa soare
Inainte de orice, trebuie sa iti spunem doua cuvinte despre fuzeta. Aceasta este un dispozitiv care face legatura intre roata directoare si osia din fata ale unui autovehicul si care permite orientarea rotii in directia dorita. Insa acest lucru, care presupune mobilitate si siguranta, nu ar fi posibil in absenta unui rulment.

Consultanta in orice circumstanta
Uneori nu ajung toate cunostintele tale in materie de mecanica. Alteori, degeaba stii daca nu ai un loc dotat unde sa te desfasori. In plus, competenta presupune update-uri periodice. Exista mereu lucruri care iti scapa sau pe care nu le cunosti. De aceea, serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini magistral lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, e prima regula a disciplinei contabile. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Acest rulment fuzeta pentru buldoexcavator Caterpillar 430D vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest rulment ajunge la adresa ta in siguranta si cu rapiditate. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. In acelasi timp poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Vino si ridica-l personal, daca esti prin apropiere, suntem deschisi pentru orice metoda. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Asteapta-te doar la lucruri bune daca optezi pentru un montaj executat de un mecanic profesionist. Rulmentul se va potrivi in dispozitiv, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul cel asteptat. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• Diametru interior x diametru exterior x inaltime = 45 x 75 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura