Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment fuzeta pentru buldoexcavator Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Cod produs
EHNLAKIT-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment fuzeta Caterpillar 424D este una din miile de piese de schimb pe care le poti gasi la orice ora la noi in depozit. Poate parea imens daca privesti cantitativ, dar poate fi extrem de saracacios daca uiti de factorul calitativ. Fara calitate, cantitatea este doar un numar sters de trecerea rapida a timpului. Foarte importante sunt : otelul din care au fost conceput rulmentul, fiabilitatea, rezistenta sa. Cunoastem foarte bine acest lucru si iti vom aduce intotdeauna rulmentul fuzeta cel mai trainic, nu conteaza cat de departe.

Astazi nu exista buletin de stiri fara horoscop si noutatile despre vreme. N-a aflat inca nimeni cum functioneaza horoscopul in materie de buldoexcavatoare Caterpillar, dar este cert ca vremea nu il schimba. Pentru ca acest isi face treaba nestingherit nici de ploaie si nici de vant, si pe tornada si pe cod rosu de ger. Aceste lucruri sunt insignifiante pentru el. Il deranjeaza, in schimb, cand are nevoie de un rulment fuzeta nou si trebuie sa il primeasca foarte repede. Noi, ca si Caterpllar, nu tinem cont de vreme. Suna, cere articolul, iar noi il trimitem. Uite ca ploua. Lasa ca e bine, se mai spala praful.

Rulment fuzeta Caterpillar 424D te insoteste in cursa
Este aparent o piesa comuna dar are un rol semnificativ in ansamblul utilajului tau. Acest model de rulment face posibila si mobila legatura intre rotile directoare si osia din fata ale utilajului cea care permite orientarea rotilor in directia dorita. Are o conceptie moderna care asigura o frecare redusa si conduce catre o economie semnificativa de combustibil.  Grija mare la lubrifiere. Nu-l lasa “pe uscat”.

Pofiti ca primiti
Daca te-ai hotarat sa faci achizitia, de aici este foarte simplu - poti comanda direct pe site-ul nostru sau poti suna la unul din numerele de telefon afisate. Iar daca iti trebuie mai multe informatii, apeleaza la consilierii nostri tehnici.  Sunt draguti si profesionisti. Iti vor recomanda exact ce iti trebuie. Poti fi sigur ca ai ales corect solutia in problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Intreaga consultanta este gratuita.

Garantie
Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, astfel de piese, precum acest rulment fuzeta pentru buldoexcavator Caterpillar 424D sunt concepute pentru conditii deosebite de exploatare. Totusi, vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Expedierea produselor noastre, fara nicio exceptie, se face in conditii de siguranta si cu rapiditate. Colaboram cu cei mai buni curieri de pe piata, ca sa nu apara surprize neplacute. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta il livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru.

Montaj
Piesa cu care o inlocuiesti pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Este tipul de piesa al carei montaj incorect declanseaza un efect de domino. Daca iti doresti durata lunga de functionare fii atent la recomandarile noastre precum si la indicatiile producatorului si permite doar intereventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice:
• Diametru interior x diametru exterior x inaltime = 45 x 75 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura