Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Caterpillar 121-3220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 121-3220
Cod produs
XAK6QVNF-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar 121-3220 a sosit la noi pe raftul din depozit direct din atelierele europene de mecanica. Iti garantam ca este o piesa care a facut senzatie printre specialisti datorita calitatilor tehnice pe care le detine. Este foarte eficienta si perfect compatibila cu utilajul pe care il detii. Inlocuieste foarte bine pompa uzata, iar pretul bun al ofertei noastre reprezinta un alt punct forte. Ai inclusa in acest cost rentabil chiar si garnitura de etansare dintre pompa si blocul motor. Nu mai trebuie decat sa ceri o ferta pentru a te convinge!

Calitatea pieselor de schimb este foarte importanta pentru buna functionare a echipamentului tau. Dar trebuie si tu sa le ajuti ca sa reziste mai mult, iar asta e relativ simplu. In cazul de fata, vei comanda o pompa de motorina actionata de axul cu came. Ea are nevoie si de un filtru bun de combustibil. Printre produsele noastre regasesti acest articol si iti putem personaliza oferta in cazul in care te decizi sa cumperi ambele produse! Contacteaza-ne chiar acum si iti oferim si posibilitatea de a te sfatui gratuit cu un consultant tehnic!

Pompa de alimentare Caterpillar 121-3220 - inclusa in pret garnitura de etansare!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare Caterpillar 121-3220 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare Caterpillar 121-3220 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura