Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare Caterpillar CS583

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CS583
Cod produs
IXKJVCSE-AT
Out Of stock
Descriere
Cam neplacut, stim. Dar te poti scutura de griji, pentru ca iti oferim solutia perfecta pentru a-ti repune utilajul in functiune. Aceasta pompa alimentare Caterpillar CS583 merita din plin increderea ta, caci este extrem de rezistenta, fiind fabricata la standarde de inalta calitate. Nu va ceda cu una, cu doua, asigurand fluxul optim de combustibil motorului tau. Perfect compatibila si cu modelul Caterpillar CS583E. Asigura-te ca montajul se realizeaza corect, iar piesa o sa-si faca treaba ca la carte. Daca tot esti la capitolul asta, ar fi bine sa schimbi si filtrul, ca sa mearga totul fara cusur cat mai mult timp. Garnitura de etansare este inclusa in pachet, nu-i cazul sa mai cauti.

Oferta noastra de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor satisface si cele mai fine exigente, caci nu facem compromisuri in privinta calitatii. Ori de cate ori defectiunile iti dau tarcoale, da-ne de veste si iti vom oferi cele mai eficiente arme impotriva lor. Suntem bine dotati! Ne reinnoim constant stocurile, ca sa poti gasi oricand piesele care-ti sunt de trebuinta. In plus, iti oferim si suport tehnic personalizat, dar si optiuni pentru efectuarea montajului ori a diferitelor interventii tehnice de care utilajul tau are nevoie. Rezolvi totul dintr-un foc! Suna-ne!

Pompa alimentare Caterpillar CS583 - forte proaspete pentru utilajul tau!
Daca pompa de alimentare da semne de uzura, acest lucru n-are cum sa treaca neobservat. Motorul iti va transmite imediat ca e ceva in neregula, caci nu va mai primi combustibil asa cum ar fi normal. Si cand combustibilul lipseste de la motor, nu si din rezervor, vinovata e mai mult ca sigur pompa de alimentare. Aceasta pompa de alimentare pentru cilindru compactor Caterpillar CS583 este responsabila de alimentarea sistemului cu combustibil, mentinand presiunea optima a acestuia. Foloseste consumabile de calitate pentru a-i prelungi durata de viata si a te bucura, astfel, de o functionare impecabila cat mai mult timp.

Informatia e o forta in sine!
Intr-un domeniu atat de dinamic si de vast cum este cel al utilajelor, sa gasesti solutia potrivita nu-i intotdeauna usor, mai ales cand nici timpul nu-ti este prieten. Te ajutam sa scutesti si timp, si neuroni, sintetinzand informatiile si oferindu-ti de-a gata solutiile cele mai eficiente pentru problemele tehnice pe care le intampini. Echipa noastra de specialisti este foarte bine documentata, dar si experimentata, astfel ca va sti cu precizie ce sa-ti recomande pentru o insanatosire grabnica si durabila a utilajului tau. Contacteaza-ne si fa-ti mai simpla misiunea! Mai ales ca nici nu te costa vreun leu, consultanta este gratuita!

Esti pe deplin asigurat! De are vreun defect de fabricatie, ti-o inlocuim. Pentru aceasta pompa alimentare Caterpillar CS583 beneficiezi de o garantie de 1 an de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Asta da urgenta! Insa nu-ti fa griji, aceasta pompa alimentare Caterpillar CS583 ajunge la tine super rapid, in orice colt al tarii te-ai afla. Curierii cu care colaboram se misca repede si bine. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ti-o expediem de indata. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montajul influenteaza considerabil rezultatele pe care le vei obtine prin inlocuirea piesei defecte. Daca nu-i corect montata, degeaba noua piesa este de calitate si ar putea fi afectate si componentele conexe. Iti recomandam sa inlocuiesti si filtrul o data cu pompa, astfel ii creezi cadrul optim de desfasurare. Cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care stiu exact ce au de facut ca sa mearga treaba ca la carte.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior d
Trimite mesaj
Din Gura in Gura