Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Caterpillar RT50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar RT50
Cod produs
B2HICKVY-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar RT50 este cea mai buna din gama pieselor alternative ale sistemului de alimentare cu combustibil. Daca o vei achizitiona, nu te vei bucura doar de pretul foarte bun pe care il are, ci si de calitatile sale. Este realizata in Uniunea Europeana si are in componenta materiale foarte rezistente si de calitate. Pompa de motorina este mecanica, axul este cel care o actioneaza. Incarcatorul telescopic va performa datorita eficientei de care da dovada aceasta pompa de alimentare. Pompa de combustibil este compatibila si cu modelul de incarcator telescopic Caterpillar RT50SA.

In coletul pe care il vei primi, vei regasi si un o-ring. El se foloseste la etansarea corpului pompei de blocul motor si te asigura ca pompa isi va face treaba corect. E bine sa schimbi si filtrul de motorina in cazul in care inlocuiesti pompa. Prelungesti viata acestei componente considerabil si te vei bucura de o functionare in parametri optimi. Iti putem prezenta ofertele noastre la consumabile, vei fi incantat. Nu pierde ocazia aceasta si contacteaza-ne! De fiecare data cand intampini probleme tehnice, suntem gata sa-ti oferim consultanta gratuita.

Pompa de alimentare Caterpillar RT50 - se remarca prin caracteristicile tehnice!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar RT50 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Caterpillar RT50 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura