Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Caterpillar TH103

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH103
Cod produs
ISATHZL0-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar TH103 isi asteapta noul posesor. Cautam un proprietar de incarcator telescopic aflat la anaghie. El trebuie sa fie satul de reparatii la sistemul de alimentare si dornic sa-si reia activitatea in liniste. Posesorul utilajului este asteptat pe site-ul ACN Piese Utilaje sa cunoasca mandretea de pompa de combustibil pe care i-am pregatit-o. Este o piesa foarte buna, realizata in UE de catre un producator recunoscut pentru fabricarea pieselor de schimb de calitate superioara. Pompa poate inlocui originalul cu succes pentru ca dispune de materiale de calitate in componenta.

Pompa mecanica, actionata de axul cu came, ofera rezistenta maxima in timp si o eficienta de invidiat. Cine se regaseste in descrierea proprietarului de utilaj sa ne contacteze, ii vom prezenta oferta in detaliu si il anuntam ca in pretul atragator al componentei, ii vom include garnitura care face etansarea dintre pompa si blocul motor. Ii oferim si posibilitatea de a acccesa consultanta tehnica gratuita pe care o poate exploata la maxim in favoarea utilajului sau!

Pompa de alimentare Caterpillar TH103 - o piesa de schimb pentru toate buzunarele!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar TH103 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Caterpillar TH103 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura