Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic  Caterpillar TH355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH355
Cod produs
5LSYFGQT-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a pune motorul in miscare, ai nevoie de o pompa de combustibil perfect functionala. Daca observi ca sistemul de alimentare nu face fata solicitarilor, cu siguranta pompa este vinovata de treaba asta. Inlocuieste-o cu pompa de alimentare Caterpillar TH355 din oferta noastra. Este o pompa mecanica de motorina, ea este actionata de axul cu came. De fabricarea ei se ocupa un producator european de renume. Astfel, toate standardele de calitate sunt respectate si materialele folosite sunt cu certitudine cele mai bune. Pretul acestui produs este foarte atragator, este mult mai mic decat al componentei originale.

Ca sa nu mai spunem ca este includa si garnitura care etanseaza corpul pompei de blocul motor. Asta iti permite sa fii sigur ca ai terminat inlocuirea cu succes si ca va fi o reparatie de durata. Pentru ca noi iti recomandam o piesa eficienta, ne dorim sa te bucuri cat mai mult timp e beneficiile ei. Te sfatuim sa achizitionezi si un filtru de motorina pe care sa il schimbi tot acum. Il gasesti in ofertele noastre al pret avantajos. Incarcatorul Caterpillar TH355B este compatibil si el cu pompa de combustibil din oferta. Suna-ne pentru detalii amanuntite!

Pompa de alimentare Caterpillar TH355 - vitala functionarii motorului!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar TH355 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare Caterpillar TH355 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura