Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Caterpillar TH414

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH414
Cod produs
2G10VDSP-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa Caterpillar TH414 este dorinta oricarui incarcator telescopic. Iti promitem ca si incarcatorul tau telescopic isi doreste tot acest tip de pompa, pentru ca stie ca o piesa de schimb de top il va ajuta sa ruleze perfect. Componenta noastra este 100% compatibila si cu modelul Caterpillar TH414C! O investitie care te face sa te simti mandru si castigat? Incearca aceasta pompa de apa pe care o intalnesti in depozitul nostru! Te asiguram ca vei lua cea mai buna decizie, oferindu-i vehiculului tau o piesa de incredere! Ai incredere in specialistii nostri, asculta-le propunerile si gestioneaza corect investitiile in piesele de schimb!

O pompa de apa Caterpillar TH414 este piesa pentru tine!

Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum, si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. Pompa de apa este inima sistemului de racire al masinii. Pompeaza lichidul de racire prin motor pentru a nu-l supraincalzi.

Produsele premium ajung la tine!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Aceasta pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 1 an ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca ne asumam o relatie deschisa, sincera cu toti clientii nostri! O relatie de prietenie care te asigura de succesul investitiilor tale!

O pompa de apa pentru incarcator telescopic Caterpillar TH414 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montajul corect face toata diferenta! Poate creste durata de viata a componentei achizitionate, ceea ce se va reflecta intr-un rulaj optim al vehiculului tau! Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta!

Specificatii tehnice:

• o garnitura
• Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura