Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Caterpillar TL943

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TL943
Cod produs
Y7ILOFAK-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa de apa Caterpillar TL943 te va impresiona atat de tare incat nu vei conteni sa te lauzi cu decizia de a o achizitiona! Articolul, executat exceptional, propune caracteristici minunate, precum rezistenta si fiabilitate, siguranta si eficienta! Componenta noastra este 100% compatibila si cu modelele Caterpillar TL943C, Caterpillar TL943D ! Este o componenta sigura si performanta, care te asteapta acum la o oferta de pret dintre cele mai faine! Nu este cazul sa inchizi ochii daca observi probleme la vechea pompa! Ia masuri imediat ce observi defectiuni tehnice! Cu atat mai mult cu cat, de acum, iata, ne ai mereu aproape. Te putem consilia si indruma, o facem gratuit si cu mare placere. Iar componentele din depozitul nostru sunt calitative si de incredere! It’s a win-win!

O pompa de apa Caterpillar TL943 este un articol de incredere!

Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum, si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. Pompa de apa este inima sistemului de racire al masinii. Pompeaza lichidul de racire prin motor pentru a nu-l supraincalzi.

Produsele premium ajung la tine!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Aceasta pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 1 an ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca ne asumam o relatie deschisa, sincera cu toti clientii nostri! O relatie de prietenie care te asigura de succesul investitiilor tale!

O pompa de apa pentru incarcator telescopic Caterpillar TL943 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montajul corect face toata diferenta! Poate creste durata de viata a componentei achizitionate, ceea ce se va reflecta intr-un rulaj optim al vehiculului tau! Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta!

Specificatii tehnice:

• o garnitura
• Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura