Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare Caterpillar 924

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 924
Cod produs
4YLQZE8P-AT
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa alimentare Caterpillar 924 nu-i o componenta oarecare, ci una de foarte buna calitate, produsa in UE cu respectarea stricta a standardelor in domeniu, din materiale foarte rezistente. Caci stie ce stie producatorul si si-a propus sa-ti ofere o piesa de cursa lunga, de calitate garantata, pentru performante remarcabile. Asigura-i un montaj pe masura si isi va face treaba de minune vreme indelungata, mentinand fluxul de combustibil in parametri optimi, spre fericirea motorului tau. Si, daca tot esti la capitolul asta, iti recomandam sa inlocuiesti si filtrul, sa stii una si buna si sa ai cele mai bune rezultate. Pompa aceasta este perfect compatibila si cu modelele Caterpillar 924G si Caterpillar 924GZ.

Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor. Le-am ales pe spranceana, caci nu facem compromisuri in privinta calitatii, astfel ca suntem pregatiti sa-ti venim in ajutor cu cele mai bune remedii impotriva defectiunilor care ii dau tarcoale utilajului tau. Un semn sa ne dai si ne mobilizam! Specialistii nostri sunt pe baricade si isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele in folosul tau. Suna-ne!

Pompa alimentare Caterpillar 924 - o alegere inspirata pentru o functionare impecabila!
Aceasta pompa de alimentare pentru incarcator frontal Caterpillar 924 are o misiune esentiala pentru utilajul tau, ea fiind cea care alimenteaza sistemul cu combustibil, mentinandu-i presiunea la un nivel optim. Cand se uzeaza, fluxul se va intrerupe, iar motorul se va resimti imediat, caci nu va mai putea porni sau in cel mai fericit caz, va tusi, si e clar ca trebuie sa faci ceva rapid pentru a-l insanatosi. Calitatea consumabilelor pe care le folosesti este extrem de importanta, nu te zgarci, daca vrei sa te bucuri de o functionare impecabila vreme indelungata.

Probleme tehnice? Trage aer in piept, expira adanc si… contacteaza-ne !
Te vom ajuta sa depasesti orice problema tehnica in doi timpi si trei miscari. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti furnizeze toate informatiile de care ai nevoie pentru remedierea cat mai simpla si mai eficienta a oricarei defectiuni, tinand cont de particularitatile utilajului tau si de specificul activitatii tale. Scapi de dileme si gasesti raspunsuri! Scapi de probleme, caci gasesti solutii. In plus, nu dai niciun ban pentru toate aceste sfaturi si recomandari pretioase pe care le vei primi, caci serviciul nostru de consultanta iti este oferit in mod gratuit!

Dont’t worry, be happy! Ai pentru aceasta pompa alimentare Caterpillar 924 o garantie de 1 an de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Vei regasi documentele necesare in interiorul coletului.

Stim ca n-ai timp de pierdut si ca ai vrea piesa ieri, daca se poate. Vei primi aceasta pompa alimentare Caterpillar 924 super rapid,caci curierii cu care colaboram se misca foarte bine. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ti-o expediem de indata. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Oricat ar fi piesa de calitativa, daca nu-i montata corespunzator, rezultatul va lasa mult de dorit. Iar montajul unei pompe de alimentare sigur nu-i treaba de surubar, apeleaza la profesionisti. Te sfatuim sa inlocuiesti si filtrul, ca sa obtii cele mai bune rezultate. Iar de ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste si te vom pune in contact cu unul din apropierea ta.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura