Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare Caterpillar CS683

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CS683
Cod produs
4ESA8Y6Q-AT
Out Of stock
Descriere
Intelegem gravitatea problemei, de aceea nu te vom lasa sa te zbati in cautarea solutiei. Ti-o punem la dispozitie de indata, caci avem pentru tine o pompa alimentare Caterpillar CS683 nemaipomenita, ce dovedeste performante excelente chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare. Este extrem de rezistenta si de fiabila, fiind fabricata in UE la standarde de inalta calitate, producatorul fiind foarte exigent in aceasta privinta. Astfel, te vei bucura de cele mai bune rezultate vreme indelungata, caci este o piesa de nota zece la un pret foarte accesibil. Compatibila si cu modelul Caterpillar CS683E.

Cand investesti in intretinerea utilajului tau, investesti in succesul afacerii tale, caci iti optimizezi costurile, imbunatatindu-ti performanta. Mizeaza pe calitate si mergi la sigur! Ofera-i utilajului tau piese fara cusur, cum sunt cele pe care le gasesti la noi, si nu amana interventiile tehnice pe care acesta ti le solicita, pentru a preveni astfel probleme mai complexe si, evident, mai costisitoare. Afla mai multe despre nevoile utilajulu tau de la specialistii nostri! Iti oferim suport tehnic personalizat.

Pompa alimentare Caterpillar CS683 - o alegere isteata!
Daca pompa de alimentare da semne de uzura, acest lucru n-are cum sa treaca neobservat. Motorul iti va transmite imediat ca e ceva in neregula, caci nu va mai primi combustibil asa cum ar fi normal. Si cand combustibilul lipseste de la motor, nu si din rezervor, vinovata e mai mult ca sigur pompa de alimentare. Aceasta pompa de alimentare pentru cilindru compactor Caterpillar CS683 este responsabila de alimentarea sistemului cu combustibil, mentinand presiunea optima a acestuia. Foloseste consumabile de calitate pentru a-i prelungi durata de viata si a te bucura, astfel, de o functionare impecabila cat mai mult timp.

Informatia e o forta in sine!
Intr-un domeniu atat de dinamic si de vast cum este cel al utilajelor, sa gasesti solutia potrivita nu-i intotdeauna usor, mai ales cand nici timpul nu-ti este prieten. Te ajutam sa scutesti si timp, si neuroni, sintetinzand informatiile si oferindu-ti de-a gata solutiile cele mai eficiente pentru problemele tehnice pe care le intampini. Echipa noastra de specialisti este foarte bine documentata, dar si experimentata, astfel ca va sti cu precizie ce sa-ti recomande pentru o insanatosire grabnica si durabila a utilajului tau. Contacteaza-ne si fa-ti mai simpla misiunea! Mai ales ca nici nu te costa vreun leu, consultanta este gratuita!

Esti pe deplin asigurat! De are vreun defect de fabricatie, ti-o inlocuim. Pentru aceasta pompa alimentare Caterpillar CS683 beneficiezi de o garantie de 1 an de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Asta da urgenta! Insa nu-ti fa griji, aceasta pompa alimentare Caterpillar CS683 ajunge la tine super rapid, in orice colt al tarii te-ai afla. Curierii cu care colaboram se misca repede si bine. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ti-o expediem de indata. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montajul influenteaza considerabil rezultatele pe care le vei obtine prin inlocuirea piesei defecte. Daca nu-i corect montata, degeaba noua piesa este de calitate si ar putea fi afectate si componentele conexe. Iti recomandam sa inlocuiesti si filtrul o data cu pompa, astfel ii creezi cadrul optim de desfasurare. Cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care stiu exact ce au de facut ca sa mearga treaba ca la carte.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura