Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CS-323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CS-323
Cod produs
38FM57LW-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar CS-323 este exact piesa de schimb pe care si-o doreste compactorul tau. Fara o alimentare corecta cu motorina, el nu are cum sa performeze si e absolut logic. Singura solutie este sa apelezi la o pompa noua de combustibil. Iar ce iti propunem noi este excelent si in privinta calitatii, dar si a pretului de achizitie. Pompa mecanica, actionata de axul cu came, este o alegere foarte buna pentru ca este compatibila cu utilajul tau. Compactorul Caterpillar CS-323C poate beneficia cu succes de acelasi model de pompa de alimentare.

Pretul propus de noi include garnitura care face etansarea dintre pompa si blocul motor. Este indicat sa schimbi filtrul de motorina cand montezi noua pompa de combustibil. Deci ce-ar fi sa ceri o oferta si pentru el? Ai de unde alege din ofertele noastre! Un consultant tehnic iti va sta alaturi cu toate informatiile de care ai nevoie si iti va oferta avantajos componentele! Cere-i un sfat, intreaba-l diverse lucruri despre utilaj, despre servicii, afla totul! Consultanta tehnica este gratuita!

Pompa de alimentare Caterpillar CS-323 - si dispar toate problemele tehnice!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CS-323 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Caterpillar CS-323 pe care o doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura