Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CP-433

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CP-433
Cod produs
OIY4RAQC-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei sa te bucuri de o oferta extraordinara? Atunci comanda aceasta pompa de alimentare Caterpillar CP-433 din oferta noastra! Piesa propusa se fabrica in Europa si are certificat de garantie valabil un an de zile. Pompa de motorina este una mecanica, axul cu came este cel care o actioneaza. Este dovedita rezistenta ei in timp, iar eficienta produsului este garantata. La fel si compatibilitatea cu acest tip de compactor. Poti monta pompa de combustibil si pe compactorul Caterpillar CP-433C.

Rezultatele obtinute sunt fantastice. Utilajul va fi performant si sistemul de alimentare va functiona impecabil. Iti oferim in coletul cu piesa comandata si o garnitura care sa etanseze pompa de blocul motor. Iti facem si o recomandare, aceasta este sa achizitionezi si un filtru de motorina nou care sa fie montat tot acum cand faci inlocuirea. Avem oferte tentante la consumabile si in cazul in care le iei pe amandoua produsele, oferta de pret va fi si mai buna! Pentru alte amanunte, acceseaza consultanta gratuita!

Pompa de alimentare Caterpillar CP-433 - doar de combustibil mai are nevoie si gata!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CP-433 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Caterpillar CP-433 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura