Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar PS-150B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar PS-150B
Cod produs
YQVN37IJ-IA
Out Of stock
Descriere
Ai grija de utilajul tau pentru ca merita sa investesti in echipamentele care-ti sustin activitatea! Pompa de alimentare Caterpillar PS-150B este o optiune pe care specialistii in mecanica ne-o propun in cazul in care pompa de combustibil este uzata. Inlocuire piesei originale cu acest model va fi de un real succes. Este rezistenta si foarte eficienta. Alimentarea motorului se va face fara sincope, iar randamentul compactorului va creste considerabil. Pompa de motorina este mecanica, actionata de axul cu came.

Pleaca de la noi din depozit cu tot cu garnitura ce etanseaza corpul pompei de blocul motor. Pretul incredibil de bun te va convinge sa o achizitionezi numaidecat. Si de fiecare data cand noi iti oferim piese de schimb de calitate, ne gandim ca ele merg mana in mana cu serviciile de top. La noi, consultanta este gratuita, iar optiunea de a face montajul apeland la echipa noastra de mecanici este cea mai buna solutie. Nu uita ca intretinerea flotei de utilaje este o provocare, iar pentru astfel de provocari avem creat un serviciu de mentenanta personalizata.

Pompa de alimentare Caterpillar PS-150B -iti urneste compactorul din loc!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar PS-150B este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Caterpillar PS-150B ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura